Vliegvakantie

We bieden vliegvakanties aan op verschillende manieren. 
Volledig georganiseerd in de vorm van een pakketreis waarbij de touroperator ter plaatse is vertegenwoordigd door een host of een hostess.  Voor veel van onze klanten is dit het summum van zorgeloos reizen. Het geeft voor hen een veilig gevoel te weten dat als er toch een probleem ontstaat je verder kan geholpen worden door iemand die ter plekke aanwezig is.  
Voor dergelijke reizen werkt Amigo Reizen samen met Belgische en Nederlandse touroperators. Amigo Reizen is één van de weinige onafhankelijke reisbureaus in België die in eigen naam een licentie heeft om TUI Nederland te verkopen!

Naast pakketreizen stellen we zelf vliegvakanties samen.  We kunnen hierdoor ook hotels aanbieden die niet terug te vinden zijn in het aanbod van de touroperators. 
Soms zorgen we ook voor mooi prijsvoordeel door zelf samen te stellen en dit in vergelijk met de prijzen die de Touroperators offreren.  We verzorgen alles tot in de puntjes.  De vliegreis, de reservatie van hotel, het vervoer van de luchthaven naar het hotel , indien gewenst een huurwagen, …