Katrien Borrey

Zaakvoerster

Katrien Druyts-Borrey kreeg de genen als reisconsulente mee van haar opa die reisleider was bij VTB-VAB en van haar moeder die bij dezelfde organisatie werkte op de dienst huwelijksreizen, toen nog een aparte afdeling. Na haar studie Toerisme bij 2 kantoren gewerkt te hebben, bleef het bij Katrien kriebelen om iets voor zichzelf te beginnen. In november 1999 was het dan eindelijk zover; het ontstaan van ‘Amigo Reizen’.

Katrien is een vat vol ervaring en een bron van inspiratie als het op cruises aankomt. Ze vertelt je graag over welke rederij en welke route het beste bij uw idee past. Van de Middellandse zee tot de Indische Oceaan, Katrien heeft ze op de teller staan en vertelt je met passie en uit eigen ervaring hoe je cruise eruit zal zien. 

Katrien’s sterkste punt? Maatwerk! Cultuur en strand combineren? Ze stelt een ideale combinatie samen. 

Beste reiservaring: Fly & Drive door Zuid-Afrika met een extra rustpauze op Mauritius, India. 

Favoriete Keuken: Spaans, Italiaans & Mexicaans! Keukens waar passie en verse producten centraal staan. 

Op de verlanglijst: Tanzania & Zanzibar, Lapland.

Katrien@amigoreizen.be

Hoogstraten: +32 (0) 3/3402858

Beerse: +32 (0) 14/619350

Bieke Stes

Reisadviseur

Met de kinderen op gezinsvakantie? Bieke kent de bestemmingen stuk voor stuk en vertelt je tot in detail hoe je de vakantie kan invullen. De Balearen en de Canarische eilanden hebben voor haar geen geheimen meer. Ook voor de Westkust in de USA kan ze je uitgebreid informeren. Van de Grand Canyon tot Las Vegas, ze zorgt ervoor dat je de ideale route volgt en het maximale uit de rondreis haalt. Wil je op bezoek bij Mickey? Een weekendje Disneyland is zo in elkaar gestoken. 

Bieke’s sterkste punt? Weekendjes. Een korte break dicht bij huis heeft ze zo voor elkaar. Ook familievakanties zijn haar specialiteit.

Beste reiservaring: Rondreis Thailand en cruisen met compagnie Du Ponant over de Middellandse zee.

Favoriete Keuken: Sushi. Heerlijke hapjes uit de Japanse keuken.

Op de verlanglijst: Canada, Zuid-Afrika en Australië.

info@amigoreizen.be

Hoogstraten: +32 (0) 3/3402858

Hera Neefs

Reisadviseur

Hera is sinds maart weer het vaste gezicht van Beerse. Zij heeft heel wat ervaring na een jarenlange carrière in de reissector. Haar favoriete bestemming is Italië en ook citytrips vindt zij heel interessant.

Op vakantie ontdekt ze graag de couleur locale. Ze huurt steeds een wagen om zelf er op uit te gaan. Ze kan vooral genieten van de plaatselijke restaurant bezoekjes.

Hera’s Sterkste Punt: autovakanties in Europa  en ook Dubai heeft voor haar geen geheimen meer.

Beste reiservaring: Westkust USA, Italië en Senegal

Favoriete Keuken: Mediterraanse & Mexicaanse keuken

Op de verlanglijst: New York, Zuid-Afrika & Canada

beerse@amigoreizen.be

Beerse: +32 (0) 14/619350

Kim Pelkmans

Reisadviseur

Kim heeft ons Team na 6 jaar weer vervoegd en zal het kantoor in Beerse mee versterken. Ze heeft al heel wat reiservaring zowel binnen als buiten Europa. Zo heeft ze plaatsen zoals Westkust, Florida, New York en Chicago in de USA bezocht. Maar ook Thailand, Cambodja, Caraïben (Jamaica, Cuba, Mexico, Dominicaanse Republiek), Dubai en Abu Dhabi staan op haar lijstje van bezochte bestemmingen. Een echte globetrotter. Binnen Europa maakt ze het liefst een rondreis om verschillende plaatsen te ontdekken, maar ook een citytrip kan haar steeds bekoren.

Kim’s Sterkste Punten: USA en vliegvakanties binnen Europa

Beste reiservaring: Cuba en roadtrip Westkust USA

Favoriete Keuken:  Italiaanse Keuken

Op de verlanglijst: Canada & Zuid-Afrika

beerse@amigoreizen.be

Beerse: +32 (0) 14/619350
Afspraak maken